söndag 2 augusti 2009

If you wanna be my lover, you gotta get with my friends.

Det här är för er (främst män denna gång) som inte fattar vad som är fel på er raggningsmetod (och jag kan direkt avslöja att "Hej, jag har stånd och det är ditt fel" aldrig funkat)

Jag har spekulerat och funderat varför män som försöker ragga (oftast) bara håller fokus på "raggningsoffret" och glömmer bort dennes kompis som står bredvid och halvt dör av uttråkning. 
Vi kan ta som exempel en scen ur en krog. Det dummaste man kan göra då är att gå fram till två tjejer och endast prata med, se på, bjuda drinkar och ge uppmärksamhet åt den man är intresserad av. Det här gör att du aldrig kommer ens nära tanken på ett andra samtal/dans eller efterfest (med båda tjejerna iallafall) eftersom väninnan till den du flörtar med tycker du är skittråkigFEL FEL FEL! Tänk lite längre nu. Om du är en kille, kommer fram och hälsar på båda, bjuder drink åt båda (om du inte kan bjuda åt båda, låt bli helt isåfall och bjud aldrig bara åt den ena!), pratar med båda och t.o.m. nästan ger lite mer uppmärksamhet åt väninnan kommer du garanterat att få den du från första början var intresserad av att få upp ögonen för dig. Grejen med det här är att om du charmar in dig hos vänninan och vinner hennes tillit, kommer hon ju att prata gott om dig åt sin kompis (den du vill ha) och eftersom vi kvinnor litar mycket på våra vänninors åsikter så kommer vi även att göra det i detta läge. Correct me if I'm wrong, girls? Nackdelen med detta är att du själv måste styra och hålla koll så att du direkt skapar en "kompis-stämning" med väninnan så att det inte slutar i att hon vill ha dig. Men det gäller bara att hitta den rätta balansen och taktiken så har du stora chanser att lyckas inom raggning!

Så till nästa helg, få vänninan på fall och du vinner hennes kompis! Inte svårare än det.

Inga kommentarer: