söndag 21 februari 2010

Hur vill du leva när tiden går för fort?


Denna söndag är det Melissa Horn som står för musiken som går på repeat i mina hörlurar. Har varit en slö och deppig dag idag men man är väl tvungen att ha det någongång också så man kan uppskatta dagarna då man svävar fram på rosa moln.

Annars har helgen varit riktigt lyckad. Annorlunda men lyckad. I fredags var vi på en gaybar vid slussen som hette Paradise (men nej, ännu har jag inte gett upp hoppet fast vi gick till en bar där chanserna för att hitta the one inte är sååå riktigt stora), och det var faktiskt jättekul! Det är roligt att någongång gå ut och bara få bete sig hur man vill, utan att behöva tänka på att göra sig till för något span. Först kommer man in på baren, börjar i vanlig ordning med att spana runt tills man kommer på att - nä, det finns ju ingen här som är intresserad av dig på det sättet Jennifer så du kan stänga av radarn. Sen tar det en liten stund tills du fattat och efter det släpper du loss till 100% och passar på att vara lite extra urspårad när du för en gångs skull slipper tänka på hur du ska försöka fånga den finaste fisken i ditt nät. Så vi dansade till schlager, såg på dragqueen-show och hade en riktigt rolig fredagskväll!

Igår började vi kvällen hos Sara & Cami som bjöd på vin och smarrig mat! Efter det blev det utgång i stan, första anhalten blev Hotellet, en trendig bar som passade bra som "förkrök-ställe". Stort plus i kanten för att det fanns en och annan godbit där att mata ögonen med... Några öl senare fortsatte vi vår kväll på Mango, en cool "underground-bar" där det fanns tre olika rum med olika musikstilar i. På det största dansgolvet spelade de band som The Killers, Markus Krunegård, Kent och Håkan Hellström = festivalkänsla för hela slanten. På det andra spelades det galen electrohouse med galna människor som dansade som om de hade tagit starkare grejer än bara alkohol (och de hade säkert vissa också) men vi bara hängde på och hoppade upp och ner som duracellkaniner vi också, haha! I det tredje och sista rummet spelade de house/trance/techno vilket ju inte var helt fel det heller. Kvällen avslutades med efterfest hos några random typer som bodde ca. 1 minut från Stureplan, lyx!

Nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen, auditionträning står på programmet och efter det underbara housedansen med Martin Ferretti! Love it.

Good night sweethearts!

Inga kommentarer: