torsdag 30 juli 2009

Futuristiskt fantastiskt GaGa!

Lady GaGas konsert var super! Hon bjöd på en show som hette duga måste jag säga! Bytte från häftig outfit till häftig outfit (några var kanske lite väääl utmanande men..!) typ 6 gånger och hon och dansarna ägde scen från första stund. Och GaGa bevisade också att hon verkligenkan sjunga genom t.ex. hennes akustiska version av Pokerface. Själva Lady GaGa var väl lite... speciell... och hade lite av galen show ibland men så rolig och bra i alla fall! 






Klockan 12 i tisdags så startade alltså jag, Elisa, Jannika, Lisa och Cissi vår färd mot Helsingfors. Väl framme gick vi först till hotellet och åkte sen till kulturhuset där konserten skulle äga rum. Ni som har varit i kulturhuset förr vet ju att det inte är världens störta "arena" direkt, vilket ju var lite förvånade att Lady GaGa ville ha konserten där istället för t.ex. Hartwall Arena? Det var ju ändå slutsålt i kulturhuset? Hursomhelst, när väl en gång Lady GaGa körde igång showen efter att något okänt förband hade spelat så var det full show i ca. en timme. Hon sjöng typ alla låtar hon har, pratade lite emellan vissa låtar, bl.a. om vi tyckte hon var sexig och att det hon tyckte var bäst med Finland var att solen aldrig går ner så man kan festa hela natten... Lite speciell var hon alltid och hon liknade inte sig alls från musikvideor/bilder. Sanningen är att hon var inte alls lika snygg i verkligheten som på bild. Men en sakrans cool och futuristisk show bjöd hon på anyway!

Efter konserten gick vi ut för att kolla vad som skulle hända i Helsingfors en tisdagskväll, men det var nog inte så mycket konstaterade vi. Elisa skulle nödvändigtvis till en gaybar som heter DTM (Don't tell mama), så dit gick vi först och kollade på bögar som hoppade runt på dansgolvet åt "It's raining men"! Kul underhållning ;) 
X antal danser senare fortsatte vi till en nattklubb som hette Fever. Relativt liten men bra klubb med superbra DJ och musik! Där dansade vi ända tills de stängde, åt en pitakebab och gick till hotellet. Steg upp kl. 10 nästa dag, shoppade lite och åkte sen hem igen.











Inga kommentarer: